Джеронімо Стілтон репортер : Операція «Шуфонфон» - Стілтон, Джеронімо (Видавництво «Ірбіс Комікси», 2022)
"Джеронімо Стілтон є редактором газети «Гризун» -- найпопулярнішого видання на Мишачому острові. І хоча він понад усе цінує спокій, в гонитві за сенсацією йому раз у раз доводиться опинятися в загрозливих ситуаціях. Цього разу сенсація, здається, сама біжить Джеронімо до лап: таємничий принц Недобр погоджується дати йому інтерв'ю. От тільки взяти його доведеться не в зручному готелі в Мишанії, а в резиденції принца, розташованій серед неприступних джунглів. Ще й з міського природничого музею зникає пара надзвичайно рідкісних плазунів..." --