Morsʹka istorii͡a - Barklem, Jill (Barklem, Jill. Brambly Hedge, 2022)
Poppi, Dasti, Prymrouz i Vilfred vidplyvayutʹ do uzberezhzhya v poshukakh soli dlya Store Strump i vyyavlyayutʹ, shcho tse neprosto.