Mama Mu hojdajet'sja - Wieslander, Jujja; Wieslander, Thomas (Bohdan, 2021)
Юйя Вісландер – шведська дитяча письменниця, відома своїми історіями про непосидючу корову Маму Му та про її вірного друга Ворона. Герої книжок Вісландер постійно потрапляють у різноманітні пригоди і намагаються виплутатись із кумедних халеп.