Nepokirni - Hart, Emilia (Laboratoria, 2023)
Try rizni zhinky z trʹokh riznykh periodiv chasu vedutʹ spilʹnu borotʹbu proty patriarkhatu. Tse osvizhayucha feministychna istoriya, smilyva u svoyemu rozpovidi ta vynahorodzhena u svoyemu prodovzhenni.