Зимова історія - Barklem, Jill (Barklem, Jill. Brambly Hedge, 2022)
Загляньмо за Ожиновий живопліт, притрушений пухнастим і хрумким снігом. Тут на іншій стороні струмка, за полем, серед коренів і в старих стовбурах дерев живуть милі мишки, з якими відбуваються різні історії. Зимою все навкруги застелив м'який сніг, подарувавши маленьким сердечкам відчуття свята. Саме тому мишки вирішують влаштувати сніговий бал, і для цього вони будують під заметом Крижаний зал. Що ж вийде з цієї затії? Дізнавайтеся з книги.