Три бажання - Scheffler, Axel (Artbooks, 2024)
Яке бажання ви б загадали, якби зустріли лісову фею? Щойно лісоруб розмахнувся сокирою, як почув тихесенький журливий голосок: «Не кривдь моє дерево, і я виконаю будь-які три бажання - твої чи твоєї сім'ї». Здавалося б, ось воно, щастя! Але не все так просто... Аксель Шеффлер створив власну ілюстровану версію за мотивами англійської казки. Чому варто придбати? Цікава, легко викладена історія, яка підійде як для першого самостійного читання, так і для спільних читань з батьками. Повчальна казка про те, що найкращі втілювачі наших бажань - це ми самі. Автор тексту та ілюстрацій - всесвітньо відомий Аксель Шеффлер, що ілюстрував зокрема серію книжок про Шустя і Шуню, а також Ґруффало.