Зустрінь мене біля озера - Форчун, Карла; Форчун, Карла (АРТБУКС, 2024)
"Ти і я за рік... Не підведи мене. У дорослому віці Ферн Брукбенкс змарнувала надто бага-то часу, думаючи про Вілла Бекстера. У двадцять із гаком років вона провела лише добу із цим надзвичайно привабливим та іде алістичним художником випадкове знайомство, яке переросло в цілоденну пригоду в Торонто. Попри невдалий момент, їхній зв'язок був беззаперечним: вони поділилися одне з одним кож ною таємницею, кожною мрією і домовилися зустрітися знову за рік. Ферн прийшла. Вілл - ні. У тридцять два і життя виявляється геть не таким, як вона ко лись уявляла. Замість того щоб лишитися місті, Ферн поверта ється додому керувати маминим курортом на березі озера, хоча раніше заприсяглася нізащо цього не робити. Там панує безлад, закладом управляє її колишній, і Ферн не знає, із чого почати. Їй потрібна рятівна мотузка план розвитку курорту. На її подив, він з'являється у вигляді Вілла, який приїжджає із запізненням на дев'ять років, із валізою в руках та пропозицією допомоги на вустах. Вілл, мабуть, єдина людина, яка розуміє, через що про-ходить Ферн. Проте як вона може довіряти цьому міражеві в до рогому костюмі, який зовсім не схожий на молодого чоловіка з її минулого? Він щось приховує, і Ферн не впевнена, чи хоче дізна тися про його секрет. Але десять років тому Вілл Бекстер урятував її. Чи зможе вона тепер зробити те саме для нього?"--