Вогняна казка - Штанко, Катерина (Казки., 2021)
"У Гасі та Ігогося -- проблеми: балуючись, діти випадково знищили рарога -- духа вогню. Сердитий охоронець родинного вогнища Чур влаштував у печі вибух -- тож не бачити їм тепер улюблених бабусиних пиріжків, як своїх вух. . . Утім, біді можна зарадити -- якщо зважитися на подорож у вогняну країну Фламу, щоб привести звідти для печі нового рарога. Ось тільки шлях туди вкрай непростий: там на кожному кроці чатують на дітей вогненні небезпеки!"--Rozetka.com.ua.