Як продати будинок з привидами - Hendrix, Grady (Видавництво Старого Лева, 2025)
Після раптової трагічної загибелі батьків Луїза Джойнер змушена залишити звичне життя й повернутися до рідного Чарлстона -- міста, з яким у неї пов'язано чимало болючих спогадів. Разом із братом Марком вона має розібратися зі спадком, зокрема -- продати старий батьківський будинок. На перший погляд, це звичайна сімейна справа, але вже з перших хвилин в оселі коїться щось дивне.