Казка про котика та півника : українська народна казка у записi Лесi Українки - Ukraïnka, Lesi︠a︡, 1871-1913; Lavro, Kostʹ (Dli︠a︡ mali︠a︡t vid 2 do 102., 2023)
Cat must rescue his friend Rooster from the sly fox that kidnaps him.