Shustʹ i Shuni͡a : novyĭ druh - Scheffler, Axel (Serii͡a "Chytaty -- klasno!"., 2018)
"Shuni͡a pochuvalasi͡a pokynutoi͡u, bo Shustʹ znaĭshov novoho druha. Serdeshna Shuni͡a! Ale potim Shustʹ, Shuni͡a z Zak pishly po morozyvo -- i z nymy deshcho trapylosi͡a. Todi vony ĭ zbahnuly, shcho take spravz͡hni͡a druz͡hba." --