Боксер і брендон ebook - Nusinsky, Inna (Ukrainian Bedtime Collection., 2020)
Хвилююча історія про дружбу маленького хлопчика і собаки. Коли один із них у біді, інший завжди готовий прийти на допомогу. Ось що значить справжня дружба.