Як Мама Му будувала хату - Wieslander, Jujja (Bohdan, 2020)
Так от, Мама Му, вона ж КОРОВА із барвистої книги подружжя Юйї і Томаса Вісландерів, якось підгледіла, як сусідські діти майстрували собі халабуду на дереві – і теж захотіла побудувати хатку…. Так, на дереві... Так, корова... Бо ж знаєте, які вони, корови? Допитливі та беручкі до нових справ! Ех, та навіть її найкращий друзяка Ворон був у шоці!