Святкова, чудова новобудова - Rinker, Sherri Duskey (Серіі͡а "Чітати - класно!", 2018)
Могутні будівельні машини сумлінно трудяться, щоб створити надзвичайний різдвяний подарунок. Але й на кожного робітника чекає сюрприз: і екскаватор, і бульдозер, і вантажний кран, і самоскид, і навіть бетонозмішувач - усі отримають по особливому подарунку. Варто лише завершити свою частину великої й такої потрібної справи та вирушити на відпочинок.