Кіт Левчик і Святий Миколай - Малетич, Наталка (Видавництво Старого Лева, 2023)
"В одному незвичайному місті можна зустріти дуже незвичайного кота Левчика. Бо хіба звичайні коти працюють на посаді котячого мера? Коли в країні лихо, то не лише люди, а й коти беруться допомагати і рятувати тих, хто потребує допомоги найбільше. Тож Левчик працює, не покладаючи лап. А ще мріє вирушити в мандри, до своєї любої матусі-киці. Одного дня він наважується написати листа святому Миколаєві й розповісти про свою мрію..."--