Страшний крокодил : друзяки-динозаврики - Мэле, Ларс (Mæhle, Lars. Dinosaurgjengen., 2023)
"Сьогодні Расмус прокинувся і зрозумів: настав найневезучіший день у році! Динозаврик точно або наб'є ґулю на лобі, або понаставляє собі синців щойно вставши з ліжка. Ба більше, на Расмуса точно чекають пригоди... в Болотяному лісі! Його друг Тіммі чув, що там виросла щаслива конюшина з чотирма листочками. І вона може врятувати цей день! Однак... у тому ж лісі щойно бачили величезного крокодила. Тож тепер Расмусові та Тіммі знадобиться неабияка удача!" -- Page [4] of cover.