Як Мама Му пoрaнилacя - Wieslander, Jujja (Пригоди Мами Му і Ворона, 2020)
Весела та винахідлива корова Мама Му не може спокійно випасатися на луці чи гойдатися на гойдалці. Адже їй так кортить втілити в життя найхимерніші ідеї! Добре, що давній друг Ворон завжди охоче їй допомагає!