Kvartyra na dvokh - O'Leary, Beth (Serii͡a "Khudoz͡hni͡a literatura.", 2023)
"Vony spaly v odnomu liz͡hku, ale nikoly ne zustrichalysi͡a. Redaktorka Tiffi ta medbrat Leon -- spivmeshkant͡si, i͡akym zaboroneno bachytysi͡a. Take pravylo z͡hytla z pidselenni͡am. Vynaǐmaty odnu kvartyru ǐ perebuvaty tam u riznyǐ chas, ne peretynai͡uchys′. Zapysky -- i͡edynyǐ sposib spilkuvanni͡a. Tak khlopet͡s′ i divchyna hovori͡at′ pro vse. Tiffi diznai͡et′si͡a, shcho Leon namahai͡et′si͡a vyti͡ahty brata z v'i͡aznyt͡si. Sama Tiffi ri͡atui͡et′si͡a vid peresliduvan′ skhyblenoho kolyshn′oho. Ïkhni z͡hytti͡a nevidvorotno peretynai͡ut′si͡a. Ale zakokhatysi͡a u svoho susida, ta shche ǐ zaochno -- oznachai͡e porushyty pravylo. Ta, moz͡hlyvo, t͡se i͡edynyǐ shans nareshti zustritysi͡a..." --