Мала Мак-Маня приймає вiтання - Rinker, Sherri Duskey (Читати - класно!, 2024)
"Мала Мак-Маня приймає вiтання" - шостий шедевр, який, впевненi, оселиться у серцях як дiтей, так i батькiв! Бо ми знаємо, як ви любите цю серiю!."--Rozetka.