Священник : роман - Simone, Sierra (Simone, Sierra. Priest series., 2025)
"Священник мусить дотримуватися певних правил: він не може одружуватися, не може залишати свою паству, не може зрадити сакральну довіру своєї парафії. Тайлер Белл слідував цим заповідям три роки, присвятивши себе служінню, аж поки до нього на сповідь не прийшла Поппі Денфорт. Її голос заполонив його думки й позбавив спокою. Отець Белл щиро прагне допомогти дівчині знайти втіху й розраду, але для цього потрібно відкинути гріховні бажання."--