Жирафи не танцюють - Andreae, Giles, 1966- (ChYTARIYM, 2018)
Жирафчик Джеральд понад усе мріє танцювати разом із іншими звірятами на Лісовій гулянці. Але ж усім відомо, що жирафи не танцюють... Чи все ж танцюють?!