Лінія зусилля - Золотковська, Таіс (Видавництво 21 (Книги ХХІ), 2024)
"Роман «Лінія зусилля» -- це три історії про боротьбу за щастя. Події відбуваються в сучасній Україні. У книжці переплетені кілька сюжетних ліній. Закоханий хлопчик Герман бореться із зовнішнім і внутрішнім Злом. Його мати Ханна -- молода жінка -- шукає шлях до самої себе та йде наперекір нормам релігійної спільноти. І розчарована Віра, ховаючись від невдалих відносин із близькими людьми, повертається в рідне місто, щоби дослідити сімейну таємницю. Кожному із героїв необхідно докласти зусилля, щоби прорватися до світла. Та чи стане в них сил?" --